Обяви

Професионална система за запазване на данни (Backup)

Допълнителна информация
Цена
20.00 лв.
Тип обява
Услуга
Състояние на предмета
Нов
Категория
Потребител от 29.3.2011 г.
Регион
София
Разходи по доставка
За сметка на купувача
Оставащо време
22 дни
Брой прегледи
53
Запази тази обява Принтирай Изпрати на приятел
Задайте въпрос                            Още обяви на потребителя
0899 11 92 48
kris.simeonov@hotmail.com

При всекидневната работа на компютрите Ви биха могли да се случат ред злополуки - токов удар, изгаряне на хард диск, механична повреда, заливане с течности, инцидентно изтриване на файл и много други. Това са само малка част от причините, които водят до загуба на важна информация. Най-ценното за потребителя обикновенно е информацията, затова е необходимо да се защитите от загуба на данни. Възстановяването на изгорели или повредени хард дискове е много сложна и скъпа услуга, която не дава 100% гаранция за успех.

Затова ви предлагаме да помислите за бекъп система. Системата която Ви предлагаме архивира минимум 2 копия от всяка информация, която искате да запазите. В случай на каквато и да е злополука, можем бързо да възстановим бизнес системите и данните, които са ви необходими за нормален работен процес. Ако случайно повредите или изтриете някой файл, благодарение на редовния бекъп, ще можем да го възстановим безпроблемно. Системата позволява запазването на данни през интервал преценен според нуждите Ви, чрез криптиран канал за връзка помежду вас и нашите сървъри както и криптирани файлове при нас и сигурност, че данните Ви няма да станат достояние на трети страни, което се получава при безплатните подобни системи или платените са прекалено скъпи и не предлагат инкрементален бекъп.

Какво трябва да направите Вие? Да ни се обадите и заявите желание да Ви инсталираме система за резервно запазване на данните, след което безгрижно да се отдадете на по важни неща за вашия бизнес, без да се безпокойте повече за ценните Ви данни и файлове.

*за повече информация: www.spirka.net