Обяви

Александър Витанов УВОЛНЕНИЯ МАНГАЛ ОТ ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ!!!!!

Допълнителна информация
Цена
договаряне
Тип обява
Продава
Състояние на предмета
Нов
Категория
Потребител от 23.11.2016 г.
Регион
София
Разходи по доставка
За сметка на купувача
Оставащо време
0 дни
Брой прегледи
65
Запази тази обява Принтирай Изпрати на приятел

Александър Витанов шизофреник по сътворение и циганин по натурални съставки

 

burzako – бързака или Александър Витанов е осъден за корупция и уволнен от гранична полиция. После се е побъркал тотално и започнал да обижда хората по форумите. В момента си признава че е психопат и шизофреник, и търси внимание от някого по форумите. Само че никой не желае да се занимава с него.
Лекувай се Александре!


психотерапевта и бившо ченге от границата -алекс витанов.е нема таков психопат и нетрезвен типаж.болен и носещ щама на най-тежката деменция.шизофреник по сътворение и циганин по натурални съставки.много е изписано за неговата странна самоличност по форумите за "акуратни и некоректни" мащехи.

 

Александър бързако от Перник


Циганка казва:
05.10.2017 в 15:53
бързако и да ревеш и да не ревеш това е. Твоите данни правилно са написани в сайтовете.
Александър Витанов гр.Перник поръчва пратки и не си ги взима от Еконт! Отказал се бил от пратката но се цигани за 4 лева да отиде до Еконт и да си плати доставката. Кой е циганина сега?!


Малко цитати от други сайтове – Само да добавя че щом този индивид продава нещо, то със сигурност му има нещо :lol: …. видите ли Александър Витанов ПЕРНИК имаите 1 на ум
Опита се да ми продаде бърникана видео карта ,но не му мина номера .Добре че са писали за него иначе си бях изгорял като факел и аз .


daniabc
06.03.15 г. 09:30 #218 
ПП. Ах, този Сашко от Перник... Нечовек! Успя да гътне форума със 100-200 страници спам на вечер. Няма форум, няма проблем

темата ми е превзета от бързако психопата всеки ден с 2-3 профила пише и трие профила като развалена плоча ,болен мозък, който търси публика ,но няма кой да го чете .По глупави и безсмислени мисли от неговите простотии не съм виждала .Явно е много самотен щом търси внимание по всички форуми ,а горкия толкова е уникално тъп....Повтаря изречения без смисъл и посока едно и също . Много му се иска някой от тези известни личности ,които макар и роми са доста успели да го осъдят дето ги поства по форумите .Той е прост ,черен ,неграмотен ,мързелив ,защото едва ли работи нещо като прави 2-3 профила дневно за да нарича българските граждани цигани ,снима си половия член по форумите ,а трябва да си много изперкал да го правиш .Няма ли институция която да го лекува .


Ти си срам за човешката раса ....

Комплексар -индивид с изключително ниска култура, първичен, със злобни прояви, коментари, агресивен .Такива индивиди спадат към психологичният профил на Психопата и Хистерика, тъй като не могат да намерят баланса между нормите и границите, както и не могат да направят една реална оценка на термина "адекватност".

За психиатър си спешно ....ужас целия Гугъл си напълнил с простотии от години


Мангал с мангалите най големия си ти, има и бели мангали, ти си от тоя тип, грозен травестит, като те гледам колко си нещастен си на две тояги живот нисък педераст метър и 60.....
Виж се какъв си грозен е мангал с мангалите, с тая крива тиква празна, да не са ти я трошили вече случайно ?


Внимавайте с този циганин от куциян квартала на пернишкия позор,това е профиля му в базара.Поръчва,а не взима пратките.Оферира,но след това не подава никакви данни за отношението на самата оферта.Закъде да пътува и отпътува пратката.Само за спорта и силните страсти се подвизава в базара.При всички положения се е наковал и по другите трактовки и сайтчета за покупко-продажби.


Grimmjow6, на Dec 1 2009, 19:46, каза:
Един огромен - за burzako234197 .
Имахме уговорка за едно дъно , защото той писа , че ще го вземе
и се оказа незнайно как заминал спешно за Банско ЛОЛ ! не знаел 
кога ще се прибере а за всичко се бяхме разбрали. Накрая каза ако мога да го 
из4акам 4е 6те го вземе от офиса в Перник на ЕКОНТ след 2-3 дена се отказвал 
, защото цената не му се струвала добра , а тя е съвсем ОК и отказах на още 3ма 
човека , заради него ! ОГРОМЕН МИНУС ! НЕКОРЕКТНОСТ !


israeli, на Dec 14 2009, 13:07, каза:
Тоз мизерник и мен ме разиграва на времето по същия начин .Няма място за него под слънцето :lol: :lol: :lol:

Само да добавя че щом този индивид продава нещо, то със сигурност му има нещо :lol: .... видите ли Александър Витанов ПЕРНИК имаите 1 на ум

ИСКАМ да предупредя за този човек Александър Витанов гр.Перник се е появил пак тука с друг ник maradonaisie да се внимава за да няма после пак изгорели .Опита се да ми продаде бърникана видео карта ,но не му мина номера .Добре че са писали за него иначе си бях изгорял като факел и аз .

lamaro84

още един некоректен купувач,който поръчва и не ходи да си ги взема,от офиса в перник ми казаха че редовно правел така и постоянно се събирали пратки на негово име Александър Витанов от Перник телефона му е 0882969057

Александър Витанов, гр. Перник, 0886458164, Поръчва стока, а след това не си я взема от Еконт!

..........................................
за пълна ликвидация е този