Обяви

ХардуерБГ форум педерастите, жалкари и мекотели админи

Допълнителна информация
Цена
договаряне
Тип обява
Продава
Състояние на предмета
Нов
Категория
Потребител от 23.11.2016 г.
Регион
София
Разходи по доставка
За сметка на купувача
Оставащо време
0 дни
Брой прегледи
70
Запази тази обява Принтирай Изпрати на приятел

Снимки на двама мишоци и комплексирани жалкари нещастници, те са повече, но другите нямат профили със снимки, за да бъдат показани мършите какви лайнари са точно като тези тук.. Двама капута на цената на един.
Правят се на много интересни и банват всякакви хора от пропадналия им форум, а са едни мърши и курви.

Кьоравия е bobyTT, другия смешник с червената тениска е presola, прилича на излезнал от някое гробище с тия сенки под очите или е пияндура-алкохолик кой знае, а другия цървул прилича на пребозало теле, закусило с кюфтета и наденици.

 

Има и други мишоци като rager, bombera и прочие, ама съдейки по тия двамата педала тука, не е далеч да се досети човек как може да изглеждат тия бегръбначни.

 

Пълни нещастници, жалкари, мекотели, комплексари, измет, сган поганска от село, и хванали да се правят на интересни, и все едно са собственици на шибания им форум. Там се банват хора дори, когато пишат постове в помощ на други хора, но така е когато си мърша и леке си като по голямата част от админите в тоя пробит форум. Маса хора са им набрали на тия смешници, но няма смисъл да ги търсят, за да ги смачкат, тях живота ги е убил, както може да се види и от снимките на тия "хубавци".