Обяви

МАНГАЛ

Допълнителна информация
Цена
договаряне
Тип обява
Услуга
Състояние на предмета
Употребяван
Категория
Потребител от 1.3.2014 г.
Регион
Трън
Разходи по доставка
За сметка на купувача
Оставащо време
0 дни
Брой прегледи
112
Запази тази обява Принтирай Изпрати на приятел

Мария (OLX.bg) 22.10, 14:40 EEST Здравейте, ... , Благодарим Ви, че се свързахте с нас и споделихте мнението си. Разбираме позицията Ви, но както Ви писахме и в предишна кореспонденция, въпросният сайт olxforum - info не е наш.

.......

"" Ех Цецо, Цецо, откъде ти хрумна да се наречеш silverch0 ? Всички знаят, че си черен циганин с още по-черна душа...""

.........

"" msbrico настоящ служител 29.11.2013 1 2 3 4 5 5 точки виж подробна оценка Здравейте, Бих искала, да споделя и аз от опит какво се случва във фирма Хенди Тел. Аз лично, работя от 5 години в КО(Корпоративен отдел), но в момента съм по майчинство. Не мога да кажа за магазинната мрежа какво се случва, но мога за КО. Всеки, който е работил както трябва е получил каквото трябва. Има таргети, има опъване на нервите и напрежение, но това са нормални неща за всяка една фирма от този бранш. Кой каквото си направи, друг не може да му го направи. Отдела си беше супер, до като не се върна една змия от майчинство. Говорим за С. Г., тя е позната на всички, защото не спираше да си вре носа навсякъде, дори когато беше в отпуск по майчинство. Та същата се върна още по-злобна, настроена да съсипе екипа с интриги, сплетни, клюки и какво ли още не. Може да върши работа, да е стриктна и какво ли още не, но като човек е пълна нула. Проблема е точно там, че не стигат всичките проблеми и драми, ами и тя се вживява като някаква си, а всъщност е една мишка, която стои зад един монитор и следи всяка стъпка която прави всеки в офиса. Въпреки, че не и влиза в работата тя го прави, след което ходи и снася по най-украсения начин всичко на г-н Директора на КО. Какво прави той, ами той нищо не прави то това е проблема. Позволи й на мишката, да срине отдела и да си тръгнат хора, които бяха не на "ти" ами не знам на какво с процеса на работа и всичко, което трябваше да се прави за да се изкарат пари. Развали отношения на бивши и настоящи служители и то с лични мотиви, ровеше по скайповете на хората с цел, те сами да се махнат от работата, която дали харесваха или не не е важно. Тази персона рано или късно, ще настъпи мотиката. Не спираше да ме дразни до като бях бременна и в болнични, защото имах малко проблеми и трябваше да почивам. Опита се да сплита някакви интриги, които бяха успешни при други служители, но не и се получиха нещата. Всички знаем с кой е спала и на какво е способна, само и само да разбере нещо по-така за живота на всеки един от отдела. Лично хора са я чували как се хвали, че толкова здраво се е вкопчила в много силен човек от фирмата, че той до като е там няма кой, какво да й направи. Всички от КО знаем кой е той, но явно само той горкия не знае или се прави. Нямам логично обяснение за своеволията, които и се разрешават. Най-жалкото е че въпросната, няма грам морал за пет пари, но се вре в личните неща на хората и чак се изказва като компетентна. Толкова е злобна и комплексирана, че вече ми е смешна. Хубавото е че родих, станах си същата като преди с една разлика, че съм майка и вече съм доста по-озлобена и настроена войнствено, когато става въпрос за детето ми. ""

 

petranov vs olxforum.info - КАКВО, гласеше в един твой пост, КЪДЕТО ПОЧЕЗНА И ЗАЧЕЗНА ПО НАЙ МИСТЕРИОЗНИЯ НАЧИН ОТ МЯСТОТО, КЪДЕТО ИМ БИЛО ТОЧНОТО МЯСТО НА МОБИЛНИ НОМЕРА И ИМЕНА ??????????

А след това, "" пускаме от онези обяви....petranov vs olxforum.info "" .

Дали пък мангало-травестита и същински до натурален през гнусен циганин с достъп до лични данни чрез мобилни номера в хенди тел - не стои или стоеше зад това профилче.

А дали пък, същия мангало-травестит все още се ровичка по други разстановки, като фейсбуци, профилчета насам и натам и т.н. и т.н.

МАНГАЛ КОЗИНА НЕ СИ МЕНИ И НРАВА НИКОГА.