Обяви

Интроскан - Руски Апарат За Комплексна Квантова Физиотерапия

Допълнителна информация
Цена
1540.00 лв.
Тип обява
Продава
Състояние на предмета
Нов
Категория
Потребител от 21.7.2014 г.
Регион
Пловдив
Разходи по доставка
За сметка на купувача
Оставащо време
0 дни
Брой прегледи
27
Запази тази обява Принтирай Изпрати на приятел
Задайте въпрос                            Още обяви на потребителя
0876300646
office@technoshop.bg

"Intorscan" - руски терапевтичен апарат за комплексна квантова физиотерапия.

Апаратът за квантова терапия "Интроскан" работи с лазерно, инфрачервено, UV-ултравиолетово и елктро-магнитно излъчване, лъчение във видимия диапазон, както и в комбинация от всички тях.

Висока ефективност от използването на апарта Intorscan се постига чрез използването на комбинация от всички видове терапия и въздействието чрез сигнали с различни видове модулация върху акупунктурни точки, които влияят на определени органи и системи.

Ефективността на Квантовата терапия е доказана и тествана от стотици хиляди пациенти в целия свят в последните 20-30 години.

Основното предназначение на един съвременен електронен апарат за Квантова терапия е да достави кванта (порцията кванти) там, където организма има нужда от това. Освен това апаратът трябва да може да въздейства с различни дължини на вълната (честоти на резонанс) върху магнитната система на организма за да може да повлияе върху всички молекули и клетки. Ефективността на апаратите за квантова терапия зависи също така и от мощноста на излъчвания поток енергия – т.е. свойството на енергията да прониква в тъканите. Когато излъчваните порции енергия се предават на определени времеви интервали, допълнително се ускорява и подобрява активността на клетките.

Руският апарат за квантовата терапия "Introscan" отговаря на всичките тези изисквания.

Интроскан  - иновационен уред за извършване на квантова терапия.

Introscan въздейства върху биологически активните зони и органи в човешкото тяло, чрез лазерно лъчение, инфрачервено лъчение, UV- ултра-виолетово излъчване, излъчване във видимия диапазон, електромагнитно излъчване или комбинация от всички видове излъчвания в определен диапазон. По този начин уредът за квантова терапия "Интроскан", стимулира собствените жизнени сили на организма за борба с голям брой заболявания, подобрява кръвообращението, активизира имунната система на организма и оказва противовъзпалително и обезболяващо действие. "Introscan" не просто повлиява конкретното заболяване, а трансформира отслабените и болни клетки на организма в стабилно здравословно състояние, като по този начин, за кратък период от време се постига силен ефект.

Апаратът "Интроскан" притежава високи технически параметри, съчетани с максимално улеснено приложение, което позволява да бъде ползван винаги и навсякъде.Квантовата терапия се използва за предотвратяването, терапията, превенцията и повлияването на различни болестни състояния и паталогии посредством различни видове излъчвания, които насочено действат върху определени зони и органи на човешкото тяло.

 

Предимства на квантовата терапия, прилагана с Интроскан:

♦ Повишаване на ефективността на приеманите медикаменти;

♦ Съкращаване на 2-3 пъти периода за възстановяване;

♦ Обезболяващ ефект;

♦ Противовъзпалителен ефект;

♦ Регенерация на  тъкани;

♦ Висок потенциал за профилактика при отслабени зони;

♦ Отсъствие на каквито и да било странични ефекти, безопасност при използване;

♦ Висока мобилност – терапията може да се практикува навсякъде;