Обяви
Уважаеми потребители, вашите обяви ще бъдат изтрити при следните нередности:

- Обявата не е написана на кирилица

- Липса на реални контакти за връзка с Вас

- При липса на достатъчно ясно заглавие. От заглавието трябва да става ясно дали купувате, продавате или заменяте съответния предмет

- При всякакви опити за реклама, без значение от начина на представяне. Кое е реклама се преценява от модераторския екип и не подлежи на коментар под никаква форма. Такива реклами са позволени само ако се публикуват като VIP обяви.

- При пускане на обяви от тип фирмена търговия (магазини, страници и т.н.) Такива обяви са позволени само ако се публикуват като VIP обяви.

- При наличието на повече от една активна тема за даден продукт

- Всеки потребител има право на 5 активни безплатни обяви. Повече от 5 обяви могат да се публикуват само, ако са със статус VIP.


Не се допускат:

Активирането на VIP пакет на обява , нарушаваща правилата на раздела, не Ви гарантира, че тя няма да бъде премахната. Data.BG си запазва правото да НЕ възстанови стойността на използваната платена услуга.

Спекулации, търговия със стоки, забранени или поставени под специален режим, търсенето и предлагането на стоки с неясен произход, търсенето на услуги, които предполагат нарушение на законите, предлагането и търсенето на хранителни вещества, лекарства и добавки.

Забранено е ползването на повече от един ник в раздела. При установено нарушение на това правило, екипът има право да премахне обявите на „допълнително” използваните профили.

Забранено е даването на импулсни телефони (0481, 0871, 0881, 0891, 0900 ) за контакт

Забранено е публикуването на обяви, предлагащи сексуални услуги.

Забранено е пускането на теми целящи открита реклама на фирми, магазини и т.н.

Забранява се използването на линкове към други Ваши или чужди обяви извън Data.BG.

Т.е. потребителите пускащи най-много теми за продажба и са най-активни в раздела ще бъдат наблюдавани и ако се прецени, че нарушават тази точка и влизат в графа “системна търговия”, на същите ще бъде ОГРАНИЧЕН достъпа до услугата за постоянно. Всички теми в които няма уточнен брой на продаваните стоки, се причисляват към категорията “системна търговия”. Кое е "системна търговия" е по преценка на модераторския екип.

Потребители, които системно нарушават правилата по един или друг начин, ще загубят право да участват в раздела.

Екипът на Data.BG по никакъв начин не носи отговорност за извършваните сделки и не предоставя информация за участниците!

Екипът на Data.BG си запазва правото да променя настоящите правила!

Винаги важи текущата редакция на правилата, без значение кога е направена.